Kärleksmums, snoddas kärt barn har många namn=))



Ha det gott, nu ska jag gå och basta=)) Kram Cilla

Bakat igen..

Hejsan!!
Detta inlägg skrevs den 24/2 2009 men tyvärr var det strul på blogg sidan igår så jag kunde inte lägga ut det... Shit happens=((
Idag vaknade jag med ens attans huvudvärk. Skulle ju åkt in till borås och träffa Ann-Christine, Peter och Ulrica. Men det blev ändrade planer i sista syund. Och tur det för jag åkte på värsta migränen. Så det blev sängen och toaletten som regerade till slut somnade jag. När jag vaknade upp vid 17 tiden var migränen nästan borta. Sen kände jag mig lite rastlös så jag testade jag lite olika varianter på wienerlängder.
Dom blev riktigt goda=))
Här kommer lite bilder....





Ha det så gott i gott gott=)) Kram Cilla

Hejsan!!

Idag har jag haft lite besök av mina barndomsvänner Ann-Christine och Peter. Jag fixade lite käk, idag blev det hemma gjord snitzel+ klyftpotatis med morotstavar , paprika och lök+ sallad och honungsdipp. Sen fixade jag lite wienerlängder med vaniljkräm och hallonfyllning.  Måste ju ha något gott att bjuda på=)) Sen satt vi och tjata om lite allt möjligt=))





Nu ska jag slappa en stund framför tven.... sen vid 22 kommer gubben hem=))
Ha det gott // Kram Sylvia

Hej svejs=))

Hejsan!!
Idag har jag och M varit i borås  och kollat in den nya scrappingaffären som jag hittade på nätet...shit vilken affär =)) älskar den,.. där skulle jag lätt kunna spendera hur mycket tid som helst. Dom hade så fina saker. Så den 29/3 har vi bokat in en kurs där. Längtar redan =)) Idag handlade jag för en liten summa men jag skulle lätt kunna spendera mera fans hur mycket som helst=)) Vill dit igen!!!

Ja vad ska jag hitta på idag då?? Undrar om det kommer något bra på tv ikväll?? Känner för att gosa ner mig med täcke och kudde och massa godis, chips o dipp och bara mysa....
Men men,... täcke o kudde blir det nog men godis får jag hoppa,..lite chips o dipp tänker jag unna mig idag. För på måndag kör jag igång riktigt ordentligt igen.

Ha en härlig kväll // Kram Sylvia

Bakat....

Ja idag är det Fredag och då var det dax att baka igen. Idag gjorde jag budapest stubbe.  Gjorde en på prov igår för i receptet stod det att den skulle vara inne i ugnen i 15 min men det var alldeles för länge. Så det var tur att jag provbakade igår. Den fick min mamma som födelsedagspresent + en bukett med blommor. Så Grattis mamma!!=)) Annars har jag inte gort så mycket mera, har varit på apoteket och lämnat stubben på M´s jobb. Nu ska jag snart börja röja här hemma. De behövs för jag har lite råttor här och var...=)) Nä då så farligt är det inte....men måste åka iväg med lite papper till sopstationen ja ni vet mm mm.
Ha en bra kväll så hörs vi snart igen=)) Kram Sylvia







Ja så här blev dom ,...mina första budapest stubbar=))

Scrapping=))

Gillar att scrappa här kommer den senaste i samlingen.






Kram Cilla

Nu behöver jag eran Hjälp!!

Hejsan!!!
 Nu behöver jag eran hjälp så snälla ni som är inne på denna blogg lämna en liten kommentar om vilket kort ni tycker blir bäst ...har lite besluts ångest om hur texten ska sitta på kortet.

Kort 1



kort 2



kort 3



Så snälla lämna en liten röst på vilken Ni tycker är bäst...=))

Kram Cilla

Så här blev det.....

Hejsan!
Ja vad har jag gjort idag då. Lagat mat , idag blev det kyckling med gorgonzola och blomkål + sallad gott gotti gott gott....
Nu har jag precis kollat på mannen som talar med hundar bara älskar det programmet. Han är så duktig!! Nu ska jag snart gå ut med hunden  sedan ska jag glutta lite på tv.
Men först ska jag sätta in en bild.
Jag måste ju få visa hur det blev när vi nu har fått upp hyllorna. Jag är nöjd=)) Nu är det ena skåpet fult med Ristos Absolut samling. Och det andra med en massa annan sprit och likörer som vi har här hemma.





Nå vad tycker ni???
Jag är nöjd  ialla fall=))
Kramisar på er // Cilla

Hejsan!

Nu var det ett tag sedan ja skrev något, har bara inte haft någon lust. I torsdags bakade jag en päronpaj med vaniljkräm med marängtäcke+ dolche de lech grädde mmm den vart goooood, var ju tvungen att smaka liten puttebit med tanke att min vännina tar det till jobbet. Var hos våra vänner och kollade på melodifestivalen fyyaa vad dåligt=(( sen bjöd de på räktoast mmm det var gott. Nä nu ska jag och gubben kolla på den senaste Rambo filmen. Här kommer en bild på päronpajen.


.

Natti natti på er som ska gå och lägga er och till er som ska vara vakna en stund till ha en härlig kväll eller rättare sagt natt // Kramisar Cilla

Hejsan!!

Hejsan!!

Tack för alla era kommentarer dom värmer, Så Tusen Tack!!=)) Jag älskar att laga mat och baka göra om recept så dom blir godare, min söta lilla brorsdotter Marita vill att jag ska öppna ett eget cafe´ och visst vore det kul att ha ett cafe´med bakverk och mat men jag är för feg för att satsa...men vi får se tanken har funnits där rätt länge....

Min gubbe har jobbat hela helgen nu har han 4 nätter kvar att jobba sen är han ledig i 4 dagar. Är så tråkigt när han jobbar 2skiftet på helgen 14-22. Man får inget gjort hemma så jag brukar passa på att träffa vänner och hitta på något  eller så sitter jag hemma och scrapbookar eller vid datorn och läser mina vänners bloggar och gluttar på facebook.

Måste lära mig hur jag för in bilder i datorn från kameran har en del scrappingar som jag skulle vilja lägga ut, här kommer en som jag gjorde när våran gudson föddes. HUGO

Jag måste sätta mig imorgon och göra några mer har brötat fram alla mina grejor till vardagsrummet och nu står allt i bokhyllan för att det inte ska se för brötit ut ifall någon kommer hit för det ser förjävligt ut när man håller på.... men KUL som attans...vi brukar träffas några stycken och scrappa ihop. Vi har så kul, brukar äta gott efter en stunds arbete med scrappingen... men nu var det ett tag sedan.

Nä nu ska jag sitta och tjata med gubben en stund innan han åker. Han har ont i nacken så jag ska massera honom en stund. Jobbigt att jobba när man har ont.
Kramisar till er alla......... Cilla



RSS 2.0