God Jul!!!!


Hittade denna bild, Blev så sugen på smörgåstårta mmmmmmmmm



Gjorde denna smörgåstårta till lille Hugo...

Mycket, mycket intressant information =))

Hej!
Ja som sagt igår var jag hos spådamen, väldigt intressant vissa saker kan jag skriva ut och vissa saker håller jag för mig själv. Hon såg att min mamma mår dåligt och det stämmer, hon har förträngningar i blodkärlen så hon skulle egentligen behöva en operation men som hon har diabetes vågar dom inte operera för det är stora risker att det inte går så bra. Min pappa är inte alltid så snäll...ja det stämmer. Hon såg att jag ska operera mig snart och det kommer att gå bra. Jag kommer att få ett nytt liv efter operationen, kommer må så mycket bättre...det var positivt för jag måste säga att jag är väldigt nervös för detta.
Hon sa att jag inte mått så bra den senaste tiden varit mycket turbolens runt omkring mig..det stämmer!! Hon såg att det kommer gå väldigt bra för min son och att vi inte behöver oroa oss så mycket. Hon sa att Micke o Risto har en väldigt nära relation Micke ser upp till sin pappa så mycket. och att Jag och Micke har en annan relation han kommer till mig när han behöver prata och fråga saker som är jobbiga. Vi har en otrolig sammanhållning som familj, och det stämmer. Underbar pojk upprepade hon flera ggr ni har gjort ett kanon jobb med honom. Blir en Fin man av honom...=)) Det tror jag  för han är så omtänksam, hjälpsam,snäll,ja helt underbar!!=))
sen sa hon att du har en man som avgudar dig , han älskar dig så otroligt mycket DU sitter högst upp på en pedistal, han skulle aldrig göra dig illa eller vara otrogen,...så varför är du så svartsjuk??? Ha ha ha Jag började asgv Jag är lite svartsjuk, men vem hade inte varit det om dom hade en sån snygging som han<3 <3 ...=))
 Ja som sagt sen fick man reda på en massa annat ....intressant=))!!!
Nä nu ska jag fixa disken och äta lite frukost....
Kramisar Cilla


Vår underbara son!!


Detta är våran son han är nu 15 år visst går tiden fort!!!
Vi älskar dig // Mamma och Pappa

Min lilla prinsessa, Lova.


Detta är Maritas dotter Lova, min brorsdotters dotter.
Älskar henne sååå Mycket !!
Denna bild har min man Risto Tagit och sedan redigerat, han är duktig min gubbe!
Denna dag var vi hos dom och hälsade på, så gjore ja och Lova en fin kaka... vad tycks? Hon har dekorerat den själv=)) Duktig och noga som sin mamma.

Ett sånt här golv hade vi innan..tycker det är sååå fult..


Hittade ett kort på vilka färger vi hade innan typ mörkröd och kaffe latte. Här har vi som ni ser börjat riva ner tapeterna.


Våran nya soffa...


Ja, jag får väl lägga ut lite bilder, tyvärr hittade jag inga bilder på hur det såg ut innan. Allt är inte klart än fattas taklister och färg till valven.


Föredetta tv- rum, fattas lister i taket.


Ja, då kommer det lite bilder på renoveringen. Tyvärr har jag inte hitta en enda bild på hur det såg ut innan.


Grattis familjen Stomberg till er söta dotter, Moa!!


Kolla va ja har köpt! Like it!!


Mumma,... gott gotti gott gott


RSS 2.0