Dax att skriva lite igen=))

Hejsan!! Kände för att skriva lite om vad som hänt den senaste tiden. I torsdags var Micke på 3 rätters middag i skolan och efter maten var det dans. Alla nior var samlade i skolans matsal och vissa 8 or fick servera dom. Så denna dag var det mycket från start ...åkte med Micke när han slutade skolan och handlade kostym till honom....Kolla vad snygg han blev i den....



Ja sen var det fredag och lill killen fyllde 16 år och slutade 9an samma dag=)) Betygen var bra så jag hoppas att han kommer in på sin linje.=))

Jag scrappade lite kort till hans favoritlärare.
Så detta kortet fick hans svenska lärare hon började gråta....



Hans So lärare (klassföreståndare) fick detta.



Och hans kemi och biologi lärare fick detta..



På kvällen hade han en liten fest med sina bästa kompisar sen bar det iväg till Ulricehamn....

Så i lördags var han lite trött =))

I lördags var vi och hälsade på Ristos bror med familj. Dom har flyttat ner från Arvika till Jönköping. Jag hoppas dom kommer trivas bra här=))
Idag Söndag gjorde jag en tårta som Marie och Roger skulle komma ner och fika Och Micke och Roger fyller år.  Micke den 12 och Roger den 13 juni. Stort GRATTIS till er båda!!!!=)) Må alla era önskningar gå i uppfyllelse=))

Sen när dom hade åkt hem då var det dax att klippa Risto och så här blev det...Jag är skitnöjd=))







Nu har jag nog fått med det mesta....så har det gått så hörs vi säkert snart igen=))

Kram kram Cilla

Jordgubbstårta som jag gjorde ....



Provade att få jordgubbarna lika glansiga som på konditoriet....nu vet jag hur jag gör till nästa gång.......för att få det ännu bättre=))

Hejsan!

Ja nu ser ni vad jag har pysslat med den senaste tiden=)) För mig är det terapi att hålla på med scrapping...jag glömmer tid och rum när jag håller på, känner inte ens av när jag är hungrig...Ja som ni ser så har jag gjort lite olika slags kort, i väskorna finns en sedelficka...dom var skitkul att göra...men just nu har jag lite idetorka men den kommer nog snart igång igen=)) Just nu ligger jag med feber och värsta förkylningen. Har inte haft så mycket tid att skriva har nämligen hjälpt sonen med hans läxor och prov så vi har suttit och tränat och tränat..Han har haft 3-4 prov per vecka så det har varit en tuff tid. Han måste ju höja sina betyg rejält för att komma in på bygglinjen. Så jag håller tummarna. Han är världens goaste kille, så hjälpsam, snäll, omtänksam ja listan kan göras lång.  Så jag hoppas av hela mitt hjärta att han kommer in på sin skola<3

Ha det gott mina goa vänner <3 Kramisar Sylvia

RSS 2.0