Dax att skriva lite igen=))

Hejsan!! Kände för att skriva lite om vad som hänt den senaste tiden. I torsdags var Micke på 3 rätters middag i skolan och efter maten var det dans. Alla nior var samlade i skolans matsal och vissa 8 or fick servera dom. Så denna dag var det mycket från start ...åkte med Micke när han slutade skolan och handlade kostym till honom....Kolla vad snygg han blev i den....



Ja sen var det fredag och lill killen fyllde 16 år och slutade 9an samma dag=)) Betygen var bra så jag hoppas att han kommer in på sin linje.=))

Jag scrappade lite kort till hans favoritlärare.
Så detta kortet fick hans svenska lärare hon började gråta....



Hans So lärare (klassföreståndare) fick detta.



Och hans kemi och biologi lärare fick detta..



På kvällen hade han en liten fest med sina bästa kompisar sen bar det iväg till Ulricehamn....

Så i lördags var han lite trött =))

I lördags var vi och hälsade på Ristos bror med familj. Dom har flyttat ner från Arvika till Jönköping. Jag hoppas dom kommer trivas bra här=))
Idag Söndag gjorde jag en tårta som Marie och Roger skulle komma ner och fika Och Micke och Roger fyller år.  Micke den 12 och Roger den 13 juni. Stort GRATTIS till er båda!!!!=)) Må alla era önskningar gå i uppfyllelse=))

Sen när dom hade åkt hem då var det dax att klippa Risto och så här blev det...Jag är skitnöjd=))







Nu har jag nog fått med det mesta....så har det gått så hörs vi säkert snart igen=))

Kram kram Cilla

Kommentarer
Postat av: Tess

Skönt att läsa att det nog löste sig med betygen till slut! :) Håller tummarna för att han kommer in på den linjen han vill. Och så stilig han var i kostymen också!!! Du är så talangfull och kreativ... Klipper hår och fixar kort och god mat! Fantastiskt! Kram på dig vännen!

2009-06-16 @ 21:30:10
URL: http://tessconfidential.blogspot.com
Postat av: Sylvia

Du är go du,..dina kommentarer värmer=)) Har ni vägarna hit då får du höra av dig...hade varit kul att få träffa dig=)) o bjuda på lite gott,...frågan är ju om man vågar ,...som din kille är kock...hahahahaaa Ha det gott vännen och ha en trevlig midsommar om ni firar det?? Kramisar på er!!

2009-06-19 @ 01:52:31
URL: http://hundraprojekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0