Dax med lite uppdatering....=)

Hejsan!!!
Allt har gått bra med Micke, den kille som gav sig på honom gör nog inte om det igen....Tack för alla gulliga kommentarer!!!

Jag måste ju berätta att vi var på kurs i söndags, fick lära oss att använda distress färger och måla fina stämplar med dessa färger. Alla gjorde vi ett påskkort sen fick vi måla några stämplade motiv till. Älskar denna affär handlade lite till men jag skulle vilja ha så mycket mera....men då behöver jag money money money mycket money...hi hi hahaha Vill köpa pennor, distresser, glitter i alla färger mera punchar och en stansmaskin med tillbehör mm mm bara det jag har räknat upp kostar ungefär en 4-4500kr....lite mycket för pyssel.....beställde faktiskt en maskin som man kan göra boxar och 3d kuvert så snyggt blir det....men 500kr fattigare....
När jag kom hem kände jag för att pyssla vidare så jag gjorde att hjärta i trä som jag målade och sedan dekorera med lite papper, blommor och hjärtan i filt och i mitten skrev jag     Ni vet väl om att Ni är värdefulla !!!  Detta packade jag sedan in och gav till mina föräldrar. Dom ställer alltid upp för oss, Och vi är så Tacksamma för det,..vad hade vi gjort utan dom??? Älskar Er ..även om jag kan bli arg på er ibland så ska ni veta att jag älskar er!!!  Lovar att jag kommer förbi lite oftare=))

Nä nu ska jag ta tag och städa undan lite här hemma och fundera ut på vad jag ska göra för mat tills gubben kommer hem.... Här kommer en bild på påskkortet och på trähjärtat
Ha det gott Kramisar Cilla






Fredags Kakan

Ja det blev Choklad maräng med fyllning och grädde på toppen + en kokosrom kula..







Nu ska jag sätta mig och planera för bröllopsinbjudningskorten...
Ha det gott // Kramisar Cilla

GRATTIS gubben min!!!

Ja idag fyller min gubbis 39 år, så GRATTIS gubben!!!!
Vi brukar aldrig fira ojämna födelsedagar men som Maries föräldrar var här,...då ville vi bjuda över dom på lite mat och tårta...vi träffas ju inte så ofta för dom bor i Stockholm. Gjorde en kycklingpaj och en prinsess tårta...hade lite för mycket grädde i tårtan annars var den okej...=)) Vi spelade lite Wii och tjatade om allt möjligt. Nu är jag skittrött så nu blir det att slappa lite framför tv...och om en stund väntar kudden=))

Imorgon däremot ska vi på pysselmässa i Ulricehamn. Skulle åkt på scrappingmässan i Göteborg idag men vi sket i det...och tur var det för min mage var helt urballad i förmiddags... Så tur att vi inte åkte säger jag bara....ni kan själva räkna ut resten....ha ha ha =)).
Ja här kommer lite bilder på tårtan som jag gjorde...







som ni ser blev det lite för mycket grädde....men det blir bättre nasta gång=))

Ha det gott /// Kramisar Cilla

Bakdax=))

Ja det är ju Fredag imorgon och då är det bakdax.=)) Idag blev det apelsinmuffins med vitchoklad glasyr + kokos...mmm dom var inte dumma=)) mums filibabba=))





Ja, så här ser dom ut...

Vad har jag mer hittat på idag...Jag vaknade med migrän....så det var bara att ta tabletter och gå och lägga sig en stund igen. När jag sedan vaknade åkte jag snabbt och handla. Men tyvärr fick jag inte med allt jag skulle ha=(( Så det blir att åka en vända imorgon igen.... Det man inte har i huvet får man ha i benen.... hur sjutton kan man glömma av så mycket...vad trött jag blir på mig själv...är det någon mer än jag som håller på att bli dement=)) skämt å sido.
Men vad jag har börjat glömma mycket nu inte alls likt mig. Jag kommer ihåg allt i detalj vad som har hänt för 18 år sedan,.. men jag kommer knappt ihåg vad jag åt för mat igår=) =( .
Nä nu ska jag fortsätta glutta runt på nätet en stund till sedan är det dax för kudden.
Natti natti sov så sött // Kramisar Sylvia

Här kommer lite kort...

Hejsan!!
Har suttit och scrappat lite flera kort i andra färger men tyvärr ser dom lila blommorna nästan blåa ut så färgen på bilden stämmer inte riktigt....

Här kommer några varianter....





















Ja det går att variera hur mycket som helst,... det finns ännu flera band att välja på ....
 Ha det gott nu ska jag baka klart mina apelsinmuffins med vitchoklad glasyr med kokos bild kommer senare...
Kram så länge// Cilla

Bröllopsinbjudningskort Gjort lite prover....

Ja som sagt så har jag suttit och pysslat med b-inbjudningskort...så kul ...men vad det ser ut här hemma när jag brötat fram allt. Skulle behöva en egen hörna som jag kan inreda så jag har allt tillhands och inte i godislåder som man inte ser vad det är i alla... ska bli ändring på det snart...ska sno hallen där uppe och inreda till min pysselhörna....
Så här ser det ut...



Det står även papperspåsar fulla med grejer....hi hi hi

Ja så ser det ut när jag drar fram allt...här kommer lite bilder på dom b-inbju jag gjort i helgen + den första jag gjorde ...den är faktiskt min favorit. Så vi börjar med det kortet...

Bild nr 1


Bild nr 2 + 2bilder nedan hör ihop (samma Kort)


Bild nr 2


Bild nr 2


Texten är på hittad....

kort nr3


Kort nr 4


bild nr 4 invändigt


Bild nr 5


Ja, så här blev dom... vilket av korten tycker ni bäst om??? Lämna gärna en liten kommentar vilken som faller er bäst i smak...

Nu ska jag ut en långrunda med hunden.
Kram så länge// Cilla

After Dark...fy f.....n vad bra=))!!

Ja som sagt så var jag och Ann-Christine på After Dark i Fredags, fyy sjutton vad bra dom är =)) stört härliga. Ja, det var mycket sratt och grymt bra show=))
 Här kommer lite bilder från showen....



Babbsan =))



Vi vill leva la dolce vita ..... Hela publiken stod upp och sjöng med=)) Älskar den låten=)) Man blir så glad av den på något sätt... sen är det ju alltid kul att sjunga även om man låter som en kråka...ha ha ha hi hi hi..

Ska gå nästa år om dom kommer igen=))
Ha et gott Kram Cilla

RSS 2.0