Nästan klart med renoveringen.

Hej!
Jag får väl informera er lite om vår renovering. Alla tapeter är på plats golvet likaså. Fattas nu bara lister dom ska vi åka och köpa imorgon. Håller nu på för fullt med att städa bort allt byggdamm. Imorgon ska gubben min börja måla taklisterna. så på onsdag ska allt vara klart. Sen kommer våran nya soffa nästa vecka ,hoppas jag i alla fall ....börjar få träsmak i baken av att sitta på stolen när man ska titta på tv. SNART så lovar jag att det kommer bilder,.. vill bli helt klar först med städning och möblering.
Nä nu ska jag fortsätta att städa här hemma. För imorgon ska jag ha kryddparty ska bli kul att träffa lite nya människor. Och på fredag och i helgen ska jag hjälpa en vännina med flyttstädning blir mycket städa ett tag framöver =)) hi hi hi
Ha det så gott så skriver jag snart igen! Kramisar på er!!

Husets framsida


Baksidan av huset


Vårt hus


Ett rum nästan klart!!!

Hejsan!
Ja då får jag väl uppdatera mig om hur långt vi har kommit med renoveringen
Ett rum är nu nästan klart, taket är målat ,tapeterna är på plats och ett nytt golv är på plats. Fattas nu bara lister.
Fy faa..n vad snyggt gubben min har lagt golvet,.. blev riktigt bra vid elementrören. Vi hade hjälp från en annan när vi la dom andra golven i huset och det ser för jävligt ut vi just element rören. ÅHHH det kommer bli så snyggt när det är klart!
Snart kommer även våran nya soffa. Vill även köpa ett bord till soffan men jag har inte riktigt hittat något i rätt prisklass än. Men nu ska jag i varje fall sälja min bokhylla den får inte plats i matsalsdelen ha ha ha vilken tur jag har, gubben min ville behålla den, men oj oj oj den får inte plats ha ha ha ha .....retas bara lite...Försökt att hitta lite bilder på huset och hur det ser ut från rum till rum men jag hittar inga bra bilder. Måste leta upp dom vet ju att vi tog en massa bilder när vi köpte huset.
Ja ja nu har ni blivit lite uppdaterade. Nu väntar jag bara på att Micke ska komma hem, då ska vi dra ner till Ullared...
Kramisar på er , alla ni läsare...............=)) //Cilla!!!

RSS 2.0